banner78
banner25

İba "basın toplumumuzun duyan kulağı ve gören gözüdür"!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru bir şekilde bilgilendirmesinde kilit rol oynayan basının değerli emekçilerinin gününü tebrik ettiğini belirtti.

İletişim teknolojilerinin hızla gelişmesi ile taşıdığı değer ve önemi gittikçe artan basının halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesi olduğunu vurgulayan İba, şunları kaydetti:

"Son derece önemli olan bu görevi fedakarca yapan basın mensuplarımız toplumumuzun duyan kulağı ve gören gözümüzdür. Her şartta kamu yararını gözeterek objektif bir anlayışla Edirnemiz'in gerçeklerine ve milli değerlere duyarlı olarak gece gündüz, yaz kış demeden zor şartlar altında mesleğini icra eden basın mensuplarımız işlerinin doğası gereği her daim göreve hazır çalışmaktadır. 

Mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, Edirnemiz'deki basın sektöründe hizmet veren basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30