banner137
banner25

İba "Ankara'dan elimiz boş dönmüyoruz!"

Edirne’ye yapılacak projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunmak, esnaf ve vatandaştan aldıkları istek ve talepleri çözüme kavuşturmak adına her ay mutlaka en az bir kez Ankara’ya gittiklerini belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ilgili bakanlıkları ziyaret ettiklerini, Edirne esnafı ve vatandaşı için sonuç aldıklarını ifade etti. 
“Vatandaş ve esnafın sorunlarını sık sık dinliyoruz”
Pandemi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında şuan da telefon ve internet aracılığıyla esnaf ve vatandaşların sorunlarını sık sık dinlediklerinin altını çizen İba, “Koronavirüs salgını öncesinde ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla yüz yüze bir araya geliyorduk. Şimdi ise alınan tedbirler kapsamında daha çok internet ve telefon aracılığıyla esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Aldığımız talepleri iletmek ve çözümler üretmek adına her ay en az 1 kez Ankara’ya gidiyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri ve ilimizin ihtiyaçları konusunda bakanlıklarımızla değerlendirme ve istişare toplantıları gerçekleştirerek olumlu sonuçlar alıyoruz. Şehrimiz, ilçelerimiz, köy ve beldelerimizin eksik ya da ihtiyaç duyulan yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz.” Şeklinde konuştu.
Edirne’de bulunan kurum müdürleri ile de sık sık irtibatta olduklarını belirten İba, “AK Parti Edirne Milletvekillimiz Fatma Aksal ve teşkilatımızla birlikte Ankara’da bakanlıklarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Talep ve önerileri iletiyoruz. Edirne’miz için, esnaf ve vatandaşlarımız için ziyaretlerimize devam edeceğiz. AK Parti Belediyelerimizin Edirne’mize örnek olan hizmetlerini arttırmak ve vatandaşlarımızın taleplerini çözüme ulaştırmak için uyum içerisinde çalışıyoruz. Ankara ziyaretlerimizden elimiz boş dönmüyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerinin takipçisi olacağız.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30