banner78
banner25

Hukukçuların sesi büyüledi!

Edirne Barosu avukatlarından oluşan Avukatlar Korosu verdiği konserde Atatürk'ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Edirne Baro Başkanı Alper Pınar, Edirne Barosu konferans salonunda düzenlenen konser öncesi, Cumhuriyet ve Atatürk'ün ortak payda ve vazgeçilmez olduğunu söyledi.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Türk milletinin yedi düvelle savaştığını belirten Pınar, "Vatanı canları ve kanları ile kurtarmış bu asil milletin evlatlarının torunlarıyız. Edirne Barosu geçmişinde olduğu gibi bugün ve gelecekte de bu ortak paydanın sarsılmaz savunucusu olacaktır." dedi.

Pınar, Cumhuriyet'in Türk milletinin hiç bir zaman vazgeçemeyeceği birleştirici gücü olduğunun altını çizdi.

Ardından sahneye çıkan avukatlar korosu Kültür ve Turizm Bakanlığı Edirne Devlet Türk Müziği Topluluğu ses sanatçısı Müzeyyen Çağlar eşliğinde, "İzmir'in kavakları, Yörük Ali, Manastır türküsü, Fikrimin ince gülü, Bülbülüm altın kafeste" gibi Atatürk'ün sevdiği şarkılar ile İzmir Marşı'nı da seslendirdi.

Konsere, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Edirne Başsavcısı Fatih Karabacak, Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, avukatlar ve davetliler katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30