banner137
banner25

Hoşcoşkun'da aday!
Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Zeki Hoşcoşkun, TÜ rektörlüğüne aday olduğunu açıkladı.
Prof. Dr. Hoşcoşkun, yaptığı açıklamada, TÜ'nün Balkanlar'da lider üniversite olması gerektiğine inandığını belirtti.
Hoşcoşkun, TÜ'de 25 yıldır farklı idari görevlerde yer aldığını ifade ederek, şunları kaydetti:
''Gelecekte Trakya Üniversitesi'nin dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan eğitimde, sağlıkta ve uluslararası ilişkilerde ülkemizde gözde, Balkanlar'da lider üniversite olacağı inancındayız. Trakya Üniversitesi'ni bu hedefe ulaştırmak arzu ve azmi ile rektörlük görevine talip olmaktan kıvanç duymaktayım. Ülkemizde gözde, Balkanlar'da lider üniversite için el ele başarmak üzere yüreğimizi ortaya koyuyoruz. Bu zorlu görev için üniversitemizin seçkin öğretim üyeleri olmak üzere üniversitenin tüm diğer mensupları ve saygıdeğer Edirne halkının desteğini umutla ve coşkuyla beklemekteyim.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30