banner78
banner25

Hisarcıklıoğlu'nun misafiri Edirne'ydi!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Meclis Başkanı Emre Alp, beraberindeki heyetle, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

ETSO'dan yapılan açıklamada, Hamzabeyli Tır Parkı, sektörel sorunlar ve çözüm önerileri başta olmak üzere yeni dönemde yapılacak çalışmaların konuşulduğu belirtildi.Zıpkınkurt, Edirne ticaretinin daha ileri gitmesi için çalıştıklarını belirtirken, TOBB ile koordineli şekilde projeler yürüteceklerini kaydetti.Hisarcıklıoğlu da Zıpkınkurt'u yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Recep Zıpkınkurt ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rifat Başkanla 5 yıldır görev yapıyordum zaten bir önceki dönemde. Önümüzdeki dönemde birlikte çalışacağız ve Edirne için yeni katma değerler üretmeye devam edeceğiz. Tabi Rifat Başkana bugün Edirne olarak hem yönetim kurulu hem de meclis başkanları ve Ankara delegeleri ile beraber bağlılıklarımızı bildirmeye geldik. TOBB vizyon ve gelişme olarak, Rifat Başkanı çok tebrik ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Başkanla TOBB’un daha büyüyeceğine inanıyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30