banner78
banner25

Hijyen denetimi yapıldı!

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, kente hijyen ve gıda denetimlerini uzman ekiplerle çok titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Tanrıkulu, makamında düzenlediği basın toplantısında, Edirne Belediyesi Gıda Denetim Birimi'nin vatandaşların temiz ve hijyenik gıda maddelerine ulaşabilmesi için çok ciddi çalışmalar yaptığını söyledi.

Gıda ürünlerini denetleyen birimin 3 ayrı ekiple çalıştığını ve her ekibin kendi alanında uzman olduğunu ifade eden Tanrıkulu, konuşmasına şöyle devam etti:

"Birinci ekipteki arkadaşlar, fırınlar konusunda, ikinci ekip marketler ve perakende atışlar konusunda, üçüncü ekip ise yemek üretim merkezleri, lokantalar ve restoranlarla ilgili uzmanlaştılar. Kentimizde vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla lokantalarda yemeklerini yiyebilir, hijyen konusunda bir sıkıntı yok. Bir müdür arkadaşımız yerel yönetimin hijyen ve gıda konusunda yeterli şekilde denetim yapmadığı konusunda bazı söylemlerde bulunmuş. Bu beni gerçekten çok üzdü arkadaşlar. Çünkü hak etmediğimizi düşünüyorum ve gerçekten bu konuda çok çalışıyoruz. Lütfen yetkili insanlar bir şey söylemeden önce kente zarar verebileceklerini düşünsünler."

657. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde hijyen denetimlerini daha da arttıracaklarını ifade eden Tanrıkulu, özellikle açıkta gıda satışı yapan yerlerin günde 2 defa denetleyeceğini sözlerine ekledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30