banner78
banner25

Gürkan,"milli ve dini bayramlar toplumun ortak değerleridir!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnelilerin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Gürkan, mesajında, milli ve dini bayramların toplumun ortak değerlerinden olduğunu belirtti. Bayramların aynı zamanda sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe açılan kapı olduğunu aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Bu yıl da Kurban Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama ne yazık ki salgın tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi bu bayramda da kalabalık bayramlaşma törenleri yapamayacağız. Kendimizin, sevdiklerimizin ve tüm insanların sağlığı için hepimizin sağlığı için bu bayramda da tedbirleri elden bırakmayalım. Kalabalık ortamlarda bulunmayalım, akraba ziyaretlerini erteleyelim.

Hijyen, sosyal mesafe ve maske kurallarına kesinlikle uyalım. Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı daha nice bayramlara kavuşmak dileğiyle Edirne halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Kestiğiniz kurbanlar ve gönülden ettiğiniz dualar kabul olsun."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30