banner78
banner25

Gürkan
Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, cumhuriyetin aydınlık bir gelecek, ışıldayan gencecik zihinler ve Türk ulusunun şanlı tarihinde ulaştığı en muhteşem zirvenin adı olduğunu belirtti.
Vatanın bütünlüğünü parçalamaya, milletin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik tehditlerin hiçbir zaman başarıya ulaşamayacağını ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
''Cumhuriyeti ve demokrasiyi araç olarak görenler iyi bilmelidirler ki amaçlarına ulaşmayı başaramayacaklar. Cumhuriyeti, 89 yıllık çınarın büyüklüğünü, manasını, hayatının bir parçası, yaşam tarzı olarak gören, özdeşleştiren Türk ulusuyla birlikte, yurdun her ilinde Cumhuriyet Halk Partililer olarak gururla kutlayacağız. Hiçbir tehdit, hiçbir güç, bu güzel ve anlamlı birlikteliğe engel olamayacaktır.
Cumhuriyetimizin 89. yıl dönümüne erişmenin onur ve gururuyla, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor, cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk'e, silah arkadaşlarına, şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı ve değerli hemşehrilerime sevgi, saygı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30