banner137
banner25

Gürkan yeni yıl mesajı yayımladı!

dirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “2020 yılının başta Edirne olmak üzere tüm dünyaya huzur, mutluluk, sağlık ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi;

“Sevgili hemşehrilerim, Edirne bizim yuvamız, bizim sevdamız. Sultanların Şehri, Şehirlerin Sultanı Edirne’miz için 2020 yılında da daha çok çalışmaya; umutlarımızı, hedeflerimizi, hayallerimizi hep birlikte gerçekleştirmek adına çalışmalarımızı azim ve kararlıkla sürdürmeye devam edeceğiz.  2020 yılında da şeffaf, demokratik bir yönetim anlayışı ile vizyon projelerle daha yaşanabilir bir Edirne yaratmak en büyük amacımız olacak. Bu amaca ulaşabilmek adına da yolumuza sizlerden aldığımız güç ve destekle sağlam ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar demektir. 2020 yılında sevgi, hoşgörü, kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin daha da kenetlenmesini temenni ediyorum. Dünyamızda barışın ve sağduyunun egemen olacağı, sağlık, huzur, mutluluk ve tüm güzelliklerin içtenlikle yaşanacağı yeni bir yıl diliyor; tüm Edirne Halkı’nın yeni yılını kutluyorum”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30