banner137
banner25

Gürkan sütte yaşananlara tepkili!
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, ''Ülkemizde insan hayatını değersizleştiren anlayışlara, söylem ve eylemlere karşı durmaya devam edeceğiz'' görüşlerini bildirdi.
Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'nin yanı sıra Türkiye'nin bir çok kentinde dağıtılan sütler nedeniyle öğrencilerin rahatsızlanarak, hastaneye kaldırıldığını belirtti.
Projelerin alt yapısının hazırlanmadan uygulamaya konulmasının sonuçlarının ortada olduğunu ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:
''Bu fiyaskonun sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. Ülkemizde insan hayatını değersizleştiren anlayışlara, söylem ve eylemlere karşı durmaya devam edeceğiz. Bu projede de yaşananlar ortaya koymaktadır ki, bilinçsizce, gerekli altyapı ve çalışmaları yapmadan hayata geçirilen projeler olumsuz sonuçlar doğurabilmektedir.
Ülkemiz genelinde yaşanan bu olumsuz tablo sonrasında çocuklarımızda süt ve süt ürünlerine karşı olumsuz bir bakış açısı ortaya çıkar mı- sorusunu herkesin bir düşünmesini istiyorum. AKP hükümetinin ben yaptım oldu anlayışıyla, her şeyi oldubittiye getirmesinin sonuçlarını bir gün öğrenci, bir gün memur, bir gün işçi, bir gün çiftçi, bir gün emekli, bir gün esnaf kısaca toplumu oluşturan bütün kesimler çekmektedir.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30