banner78
banner25

Gürkan "resmi kurum ziyareti yapmayacağım!"

Edirne'de millet ittifakı belediye başkan adayı, CHP ve İYİ Parti milletvekilleri gazetecilerle bir araya geldi.

CHP Edine Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Edirne Belediye Başkanı ve millet İttifakı adayı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı ve İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, bir restoranda basın toplantısı düzenledi.

Gaytancıoğlu, burada yaptığı konuşmada iktidar partisinin ülkeyi iyi yönetemediğini, Türkiye'nin bir çok açıdan durumunun kötü olduğunu savundu.

Türkiye'de işsizliğin cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerine geldiğini ileri süren Gaytancıoğlu, üniversiteyi bitiren gençlerin boş gezdiğini öne sürdü.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Çakırlar ise Türkiye'nin genel gidişatının hiç de iyiye gitmediğini sokaktaki insanlarında bunu bildiğini savundu.

- "Okula, camiye ve kışlalara siyaset girmemesi gerekir"

Edirne Belediye Başkanı ve millet İttifakı adayı Recep Gürkan, seçimlere sayılı günler kala çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında okullara,gitmediğini ifade eden Başkan Gürkan, "Biz siyasetçiler bir anlamda seçim derdindeyiz ama halkımız, vatandaş seçim derdinde değil, tamamı geçim derdinde.Ülkemizde geçim derdi o kadar yakıcı hale geldi ki hangi toplumsal statüde olursa olsun tüm vatandaşlar yakınıyor. Ben çalışmalarımda hiçbir okula gitmedim. Bizim inancımızda okula, camiye ve kışlalara siyaset girmemesi gerekir. O nedenle hiçbir okul ve kışlayı ziyaret etmedim" dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30