banner78
banner25

Gürkan Ramazan bayramını kutladı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, mesajında, bayramların milli ve manevi bütünleşmenin en üst seviyede yaşandığı en değerli günler olduğu belirtti.

Ramazan Bayramı'nın başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığına sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini dileyen Gürkan, masajında şunları kaydetti:

"Ramazan ayı boyunca bizi biz yapan ortak değerlerimizle aynı sofrada buluştuk; ekmeğimizi, bereketimizi, sevgimizi paylaştık. Ramazan Bayramı'nı sevgi-barış-dostluk bağlarını ve birliğimizi daha da güçlendirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirelim. Bayramlar, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi, saygı, paylaşma, hoşgörü ikliminin güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği; bizi biz yapan ortak değerlerimizdir. Bu bayram her şeyin çok güzel olduğu günlerin başlangıcı olsun. Aile büyüklerinin ziyaret edildiği, çocukların gülümsediği; hastaların, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı bir bayram olmasını temenni ediyor; Edirne halkının ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçmesini diliyorum."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30