banner137
banner25

Gürkan "Pandemi sürecinin belki de en zor kısmı bayramlarımızda sevdiklerimizin elini öpememek ve sarılamamak!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm Edirne Halkı’nın ve Müslüman Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığına başta sağlık olmak üzere sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini diledi.Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında şunlara yer verdi:

“Sevgili Hemşehrilerim; Değerli Edirneliler; Bayramlarımız toplum olarak bizleri bir arada tutan, gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı özel günlerimizdir. Ne yazık ki son iki yıldır, COVİD-19 salgını nedeniyle bayramları sevdiklerimizden uzak geçirmekteyiz. Pandemi sürecinin belki de en zor kısmı bayramlarımızda sevdiklerimizin elini öpememek ve sarılamamak, aynı sofrada buluşamamak oldu. Her şeyin başı sağlık. Elbet, bu günlerde geçecek. Özlediğimiz o güze günlere tekrar kavuşacağız. Akrabalarımızla, komşularımızla yeniden bir araya gelecek, büyüklerimizle bayramlaşacağız. Çocuklar yine parklarda özgürce oynayacak. Şimdi hepimize düşen en önemli görev tam kapanma sürecinde de alınan tedbirlere uymamız. Gelecek bayramları hep birlikte kutlayabilmek için; sizlerin ve bizlerin sağlığı için bu bayram evlerimizdeyiz. Daha güzel ve sağlıklı yarınlarda buluşmak dileğiyle tüm Edirne Halkı’nın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramını kutluyorum”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30