banner78
banner25

Gürkan "Onun izinde ilerlemeye her ne pahasına olursa olsun devam edeceğiz!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük kurtarıcı, büyük devlet adamı, eşsiz deha Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete uğurlamanın 79. Yılındayız. Yok olmak üzere olan bir milleti küllerinden doğuran, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği mücadele ile tüm mazlum milletlere örnek olan Mustafa Kemal Atatürk, sadece vatan topraklarını değil; demokrasiyi, cumhuriyeti, laikliği ve çağdaşlığı da bu ülkeye kazandırarak, büyük bir başarıya imza atmıştır. Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı bu değerler, 79 yıldır Türk Milleti’ne rehberlik etmekte ve rehberlik etmeye de devam edecektir. Atatürk'ün en büyük eserim dediği lâik, demokratik, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni, ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olarak sonsuza kadar koruyacak ve yaşatacağız. Onun izinde ilerlemeye her ne pahasına olursa olsun devam edeceğiz.

Bu duygu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnet, şükran ve rahmetle anıyor, manevi huzurunda saygı ile eğiliyorum”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30