banner137
banner25

Gürkan "kadınlarımız ile birlikte kentimizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Gürkan mesajında, 5 yılda kadınları sosyal, ekonomik ve siyasal alanda desteklemek amacıyla birçok projeye imza attıklarını belirtti.

Edirne Belediyesi’nde yepyeni bir dönemin başlayacağını, evde, okulda, işte çok başarılı işlere imza atan kadınların siyasi alanda da başarısını kanıtlayarak, Edirne’den tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya örnek olacaklarını bildirdi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Gürkan, mesajında şunları kaydetti:

"Dünyanın yarısını kadınlar; diğer yarısını da kadınların yetiştirdikleri erkekler oluşturur. Kadının elinin değmediği hiçbir şey güzel ve kusursuz olamaz. İşte biz bu bilinçle, kadınlarımızdan aldığımız güç ve destekle her zaman onların yanında olmaya; kadınlarımız ile birlikte kentimizi geleceğe taşımaya devam ediyoruz. En büyük hedefimiz, en büyük temennimiz ise kadınlarımızın sosyal, siyasal ve iş yaşamında hak ettiği yere gelmesi."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30