banner137
banner25

Gürkan, "Hedefimiz, 10 yılda 10 milyon turist!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yunanistan ve Bulgaristan'dan gelen turistlerin Edirne'ye ilgilisinin her geçen gün arttığını bildirdi.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Gürkan, ETSO Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO Genel Sekreteri Nevzat Taşkın, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz ile çarşı ve alışveriş merkezlerinin yetkililerini makamında kabul etti.

Edirne esnafına güler yüzlü ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Gürkan, "Hedefimiz, 10 yılda 10 milyon turist. Bu hedefe her geçen gün daha çok yaklaşıyoruz. Geçen yıl ocak ayında gelen turist sayısı ile bu yıl ocak ayındaki sayı arasında gözle görülür bir artış var. Edirne, turizmin kalbi olmaya devam ediyor." ifadesini kullandı.

Bulgaristan ve Yunanistan'a sınır kenti olan Edirne'nin ekonomik krizden etkilenmediğini aktaran Gürkan, "Kentimiz, özellikle hafta sonları Bulgaristan ve Yunanistan'dan gelen turistler ile dolup taşıyor. Bu turistler kentimizde alışveriş yaparak, konaklayarak, eğlence mekanlarında zaman geçirerek, kentimizin ekonomisine de büyük katkı sağlıyorlar." değerlendirmesinde bulundu. .

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30