banner78
banner25

Gürkan "gazetecilik zor ama bir o kadar saygın bir meslektir!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü dolayısıyla yayımladığı mesajında, gazetecilerin toplumun aydınlanmasında rol aldığını belirtti.

Mesajında, doğru bilgiye insanlık var olduğu günden bu yana ihtiyaç duyulduğunu belirten Gürkan, şöyle devam etti: 

"Toplumun gözü, kulağı ve dili olan gazeteciler yıpratıcı ve zor şartlara rağmen, üstün bir çabayla kamuoyuna hizmet etmeye devam etmektedir. Hiç kuşkusuz ki, bu mesleği kendine ilke edinmiş olan gazeteciler, ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yürüterek halkın haber alma hakkını sağlamakta, kamu yararını göz önünde tutarak; dünyada, ülkemizde, bölgemizde ve şehrimizde meydana gelen olaylar hakkında halkımızı bilgilendirmektedir.

Gece-gündüz demeden sorumlu gazeteci anlayışıyla hareket eden basın mensuplarını her geçen gün zorlayan çalışma koşullarının biran önce iyileştirilmesi gerekmektedir. Basın emekçiliği hiç kuşkusuz ki zor ama bir o kadar da saygın mesleklerin arasındadır."

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30