banner78
banner25

Gürkan “Edirne’yi ikinci dönemde güzelleştireceğiz!”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan yaptığı açıklamada Edirne’yi ikinci dönemde güzelleştireceklerini söyledi.

Bir açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gürkan 3 Ekim Çarşamba günü saat 12:30’da partisine adaylık başvurusu yapacağını ifade ederek kesin aday olduğunun sinyalini verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Edirne’ye katı atık bertaraf tesisinin açılışına geldiğinde kendisinin ikinci dönem adaylığı için sinyalin orada verildiğini kaydetti ve formaliteyi yerine getirmek için adaylık başvurusu yapacağını belirtti.

Gürkan Edirne’ye bu dönemde 30 yıldır yapılamayan birçok projeyi yaptığını,ikinci dönemde ise Edirne’yi güzelleştirmek adına projelerini hayata geçireceklerini söyleyerek “Edirne’nin çöp sorununu bitirdik.İtfaiye binasını yaptık. Daha birçok şey sayabilirim.Çevre yollarını açtık, trafiği bu sayede rahatlattık.Kadın merkezlerini açtık.Yaşam merkezlerini açtık.Engelliler merkezini açtık.29 Ekim’de Türkiye ve Balkanlar'ın en büyük interaktif Çocuk Müzesi ve Parkı'nı açacağız.Önümüzdeki günlerde 10 Ekim'den sonra yeni bir projemiz var. Onu da seçime kadar bitireceğiz. Fatih Sultan Mehmet ile ilgili bir proje bu! Çok etkili bir proje bu.Sadece ipucu vereyim. “Fatih Sultan Mehmet'in düşü” projenin ismi. Onu anlatacağız.Böylece devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem Edirne'nin gelecek vizyonuna Turizm hedeflerine dönük ağırlıklı çalışmalarımız olaca”dedi.

Ak Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe’ye teşekkür eden başkan Gürkan “2050’ye kadar Edirne'nin altyapı sorunu bitmiş olacak.Sadece iller Bankası'nda kredi onayını bekleyen altyapı projemiz var.Sayın İlyas Akmeşe’ye buradan teşekkür etmek istiyorum.Kendisi ile konuştuk.Kredi çalışması için Ankara'ya beraber gideceğiz.O da bu konuda destek veriyor.Çünkü Edirne söz konusu ise Edirne'nin her türlü siyasi anlayışı siyasi angajmanın üzerindedir. O da destek verecek.Elbirliği ile altyapı projesini yaptığımızda Edirne'nin 2050'ye kadar içme suyu ve alt yapı sorunu çözülmüş olacak.İçme suyu sorunumuz çözüldü.Arıtmamızı yaptık.Bunun gibi birçok şey yaptık,bitirdik artık. Sıra Edirne'nin güzelleştirilmesine kaldı.Onu da ikinci dönemde yapacağız”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30