banner137
banner25

Gürkan "Edirnespor'un profesyonel lige yükselmesi Edirneyi mutlu etti!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3. Lig'e yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor'a gereken desteği vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Edirnespor Başkanı Savaş Üner ve kulüp yönetimi, Başkan Gürkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gürkan, kulübün profesyonel lige yükselmesinin tüm Edirne'yi mutlu ettiğini belirtti.

Birlik ve beraberlik içinde başarıya ulaşılacağını aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki bu anlayış ve birliktelik ile Edirnespor mutlaka hak ettiği yere gelecektir. Sporun her dalında herkes birinci olmak ister, en iyi olmak ister. Bazen hedefe yürümek hedefe varmaktan daha önemlidir. Her zaman hedefe varamayabiliriz. Ama hedefe yürürken verdiğimiz mücadele, ortaya koyduğumuz tavır ve duruşumuz bazen hedefe varmaktan daha önemlidir. Bu yıl bunu yaşayacağız Edirne’de. O yüzden yolunuz açık olsun. Hep beraberiz. Her konuda her noktada yanınızdayım, yanınızda olmaya da devam edeceğim."

Kulüp Başkanı Savaş Üner’de, Gürkan'a teşekkür ederek 22 numaralı forma hediye etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30