banner137
banner25

Gürkan'dan tam kapak!

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişiminde bir eğlence mekanında kaldırdığı kadehle Türkiye gündemine gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a önceki gün yaptığı paylaşımla sosyal medya hesabı üzerinden aynı konudan dolayı yüklenen Ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a Gürkan’dan adeta kapak niteliğinde cevap geldi.

FETÖ darbe girişiminin yıl dönümüne 1 gün kala yaptığı paylaşımla adeta şimşekleri üzerine çeken ve bazı kesimden de olumsuz tepki alan Ak parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın bu paylaşımı nasıl ve neden yaptığı merak konusu oldu.

Aksal paylaşımında “Darbe şerefine kadeh kaldırdığı görüntüler ortaya çıkan CHP’li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Fetöcülere karşı, devletimizin, ordumuzun içine kadar sızmış hainlere karşı; meydanlara koşan her vatan evladı; ölümü göze almış; demokrasimizi, birliğimizi ve bağımsızlığımızı bir kez daha ölümsüzleştirmişlerdir." demiş.Milletin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?Adama sormazlar mı siz neredeydiniz?”şeklindeki paylaşımı sonrasında CHP tarafından Recep Gürkan’a destek mesajları geldi.Aksal’ın paylaşımı ise partililer tarafından en çok paylaşılan ve beğenilen konuların başında geldi.

FETÖ’nün en önemli organizasyonlarından biri olan ve uzantıları tarafından Edirne Sarayiçi er meydanında 10’ncusu düzenlenen geceye ilişkin videoyu bulan Recep Gürkan ve taraftarları kısa süre içinde Milletvekili Aksal’a kapak olarak nitelendirilen paylaşımla cevap verdi.

Aksal’ın “Milletin aklıyla dalga mı geçiyorsunuz?Adama sormazlar mı siz neredeydiniz?”şeklindeki sorusuna, “Neredeydiniz demiştiniz ya. Siz oradaymışsınız, ben değildim…”cevabını veren Gürkan, Aksal’ın izleyiciler arasında o yıllardaki video görüntüsünü bularak daire içine aldı ve deşifre etti.

Sosyal medya üzerinden yapılan bu hamleyi yerinde bulan Gürkan taraftarları “düne kadar her şey iyiyken birden bire ne oldu da bu paylaşım yapıldı anlamış değiliz?Biz bunu sayın Aksal’ın yaptığına inanmıyoruz ama eğer kendisi yaptıysa,rızası dışında olan bir paylaşımdır şeklinde konuştular.

Aksal cephesinde ise bu yönde tam anlamıyla bir sessizlik hakim.Aksal’a yakın bazı muhalif partililer ise “vekil bu kapağın altından kolay kolay kalkamaz”yorumlarının yapılmasına neden oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30