banner78
banner25

Gürkan "Belgin hanım çalışkan ve başarılı bir iş kadınıdır!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Ak parti İl Başkanlığı görevine atanan Belgin İba için “başarılı,çalışkan bir iş kadını. Edirne’de oluşturacağı koordinasyon ve yaratacağı sinerjiyle yeni bir ivme kazandıracağına inanıyorum”dedi.

Belediye Meclisi’nde ki kadın çoğunluğu ve Edirne siyasetinde kadının yerinin farklı olduğunu belirten Gürkan Ak Parti’nin yeni ile başkanı Belgin İba hakkında düşüncelerini aktarırken,sağlanacak koordinasyon ile Edirne’nin kazanacağını kaydetti.

Gürkan gazetecilerin sorusu üzerine “Kadınlarla çalışmak gerçekten keyifli.Kadınlar tıpkı evlatlarnı yetiştirir gibi her işe özenle ve şefkatle yaklaşıyorlar.Yani en sert tavırlarında bile mutlaka bir koruma güdüsü ve şefkat var.Bu bağlamda kadınlarla çalışmak gerçekten keyifli.Çözüm odaklı ve sonuç odaklı bir yöntem oluyor”diyerek Ak parti’de kadın başkan konusunu değerlendirdi. “Bu bir partinin iç işidir” diyen Gürkan “Her partinin iç işi kendi işidir.Bizim partinin iç işlerine karışmak haddimizde değil niyetimizde olamaz.Bu karar kendi partisinin verdiği bir karardır.Ben sayın İlyas Akmeşe’ye bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.Yaşamında başarı ve sağlık diliyorum.Aldığım bilgilere göre Belgin İba atanmış il başkanı olarak.İktidar partisinin il başkanıdır ve Edirnemiz için önemlidir.Belgin hanımı çalışma hayatından biliyorum.Bir dönemde belediye meclis üyeliği var.Belediye konularına da yabancı değil.Umuyorum ve inanıyorum ki; Edirne için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz.Çünkü siyasetin amacı hangi partide olursanız olun,halka hizmettir.Eğer bunu gerçekleştiremiyorsanız hangi partide,hangi görevde olduğunuzun çok önemi olmaz.Sayın Belgin İba’nında olumlu ve yapıcı tavırlarıyla Edirne için olanaklarını kullanmasını gerek belediye ile gerekse sivil toplum örgütleriyle gerekse kamu kurum kuruluşlarının Edirne’de oluşturacağı koordinasyon ve yaratacağı sinerjiyle yeni bir ivme kazanacağımızı görüyorum.Belgin hanım başarılı bir iş kadını.Ben kendisine başarılar diliyorum.Tabi zor bir görevdir bu siyaset.Başarılar ve yolu açık olsu”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30