banner137
banner25

Gürkan asgari ücreti 3 bin 200 TL olarak belirledi!

2021 yılında uygulanacak asgari ücret yüzde 21.56 oranında zamlanarak 2 bin 324 TL'den 2 bin 825 TL'ye çıkartılmasının ardından CHP’li belediyeler ardı ardına harekete geçti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun asgari ücretin en az 3 bin 100 lira olması önerisi üzerine CHP'li belediyeler ardı ardına tavsiyeye uyduklarına dair açıklamalar yaptı. Asgari ücreti 3 bin 100 TL'ye yükselttiklerini duyuran Ankara ve Adana büyükşehir belediyelerini çok sayıda il ve ilçe belediyesi izlerken CHP’li Edirne Belediye başkanı Recep Gürkan Edirne Belediyesinde çalışan emekçinin hakkının 3 bin 200 TL olduğunu belirten sosyal medya paylaşımı ile büyük takdir topladı.

Recep Gürkan sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarda sadece asgari ücret artırımı ile yetinmeyip 1 OCAK 2021 tarihinden itibaren geçerli olacak en düşük asgari ücretin 3 bin 200 TL olacağını,artı iki bayram ikramiyesi vereceklerini ve buna 1 Mayıs işçi bayramı nedeniyle ikramiye ilave edeceklerini,2 tanede 10 ar günlük ikramiye ve fazla mesai ücreti vereceklerinin müjdesini verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30