banner78
banner25

Gürkan “Allah kimin cezasını verecekse versin!”

Edirne’nin Karaağaç mahallesi askeriye atı alanı yakınlarında bulunan bir araziye çöp atılması ve neredeyse katı atık depolama alanı haline gelmesi mahalle sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Karaağaç merası olarak bilinen ve askeri birliklerin hafif silah atış alanı yakınlarında bulunan alanın son zamanlarda çöp döküm merkezi haline gelmesi mahalle sakileri tarafından sosyal medyada yaptıkları paylaşım yankı buldu.

Kişi ve kişiler tarafından sürekli olarak moloz ve çöplerin döküldüğü alanın her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal alması ve zaman zaman yakılması ile çevreye zarar vermesi bardağı taşıran son damla oldu.Konuyu sosyal medya hesapları üzerinden paylaşan duyarlı vatandaşlara ise net açıklama Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan geldi.

Ak parti’ye yakın kişiliği ile bilinen ve bir dönem yönetimlerde yer aldığı iddia edilen Serhat Nuray isimli mahalle sakininin yorumunda “Adı Mera Edirne'nin çöplüğü oldu.Çöplük olmasına gözyumanların Allah cezasını versin” demesi üzerine Gürkan sosyal medya paylaşımının altına yaptığı yorumla konuya açıklık getirerek alanın en kısa süre içerisinde tesviyesinin yapılacağını belirtti.

Gürkan paylaşıma yaptığı yorumda “Karaağaç merası Edirne Belediyesi adına tapuluydu. Milli Emlak müdürlüğü 4 yıl önce belediyenin merası olmaz diyerek tapu iptal davası açtı ve mera Milli Emlak Müdürlüğünün üzerine geçti. Orada ki çukuru geçen yıllarda doldurmak istedik ona da izin verilmedi. Şimdi durum bu. Bu durumda Allah kimin cezasını verecekse versin”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30