banner137
banner25

Gürkan "2019 Edirne ve Edirnelilerin yılı olacak!"
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2019 yılının tüm dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek; “2019 yepyeni umutları yeşerttiğimiz, baharı; baharın o güzel kokularını yine hep birlikte karşılayabileceğimiz, baharın o tüm renklerini yine özgürce yaşayabileceğimiz bir yıl olacak. 2019 Edirne’nin, Edirnelilerin yılı olacak” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda şunlara yer verdi:

“Sevgili Edirneliler, bir yılı daha geride bıraktığımız şu günlerde yepyeni bir yıla girmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşamaktayız. Edirne’ye hizmet etme aşkıyla çıktığımız yolda Osmanlı İmparatorluğu’na 92 yıl başkentlik yapan; insanlığın en kadim şehirlerinden biri olan Edirne’miz için birçok önemli projeyi hayata geçirdik. ‘Yapılamaz’; ‘Hayal’ denilen birçok projeyi; Edirne için hayati önem taşıyan birçok projeyi hizmete sunmanın gururunu yaşadık. Şimdi önümüzde yepyeni bir yıl var. Yeni yılda da yepyeni projelerle; kalıcı yatırımlarla sizlerden aldığımız güç ve destekle kentimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. 2019 yılında baharı; baharın o güzel kokularını yine hep birlikte karşılayacağız. Baharın bize sunduğu tüm o renkleri yine özgürce yaşayacağız. 2019 Edirne’nin, Edirnelilerin yılı olacak. Hiç kuşkunuz olmasın ki bu güzide kent için çalışmaya daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin ve Dünya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Edirne’de yaşayan tüm hemşerilerimin yeni yılını bir kez daha kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30