banner78
banner25

Gümrüklerin son durumu konuşuldu!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Yaşar Yaman Ocak Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette gümrük kapılarındaki durum değerlendirmesi yapılırken,yaklaşan gurbetçi sezonu öncesinde hazırlıklar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Öte yandan geçtiğimiz hafta içinde Edirne Ak Parti İl Başkanı ile Ankara’ya giden ve burada Gümrük ve Ticaret Bakanı ile görüşen ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt yeni yapılması planlanan ve 2018 yatırım planına dahil edilen Pazarkule Sınır kapısı modernizasyonu ile ilgili bilgileri aktardı.Modernizasyonu devam eden Hamzabeyli gümrük kapısının da son durum değerlendirmesi yapıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30