banner137
banner25

Gönüllerince boyadılar!

Edirne'de bir otomotiv firmasının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği etkinlikte çocuklar, yeni bir otomobili pastel boya ile boyadı.

Kentteki bir otomotiv firması 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, araç satış merkezinde kutlama programı düzenledi.

Çeşitli gösterilerin yanı yeni bir otomobil de çocukların boyaması için hazırlandı.

Anne ve babalarıyla merkeze gelen çocuklar, pastel boyayla otomobili rengarenk boyadı, bazı çocuklar ise "Seni çok seviyoruz Atatürk", "Teşekkürler Atatürk" yazdı.

- "Çocuklarımızın boyadığı arabamızı birkaç gün sergileyeceğiz"

Otomotiv firmasının satış ve pazarlama şefi Kevser Durmaz, yaptığı açıklamada, çocuklar için son model bir aracı boyanması için kaplattıklarını söyledi.

Çocuklara özel araç boyama organizasyonu yaptıklarını anlatan Durmaz, "Son derece eğlenceli ve güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımız pastel boyalarla aracın üzerine dilediğini çizdi, dilediğini yazdı, kalpler çizdiler. Onların hayal güçlerine dayalı bir etkinlik. Rengarenk bambaşka bir tasarım ortaya çıktı. Çocuklarımızın boyadığı arabamızı birkaç gün sergileyeceğiz." diye konuştu.

Etkinliğe katılan 6 yaşındaki Cemre Yakut da bir şeyi boyarken ilk kez bu kadar rahat olduğunu ve arabayı boyadığı için mutlu olduğunu söyledi.

Arkadaşlarıyla aracın kapılarına resim çizdiklerini belirten Yakut, "Çok eğlenceli bir etkinlik. Okulda da boya yapmayı seviyorum. Arabanın üzerine rengarenk şekiller çizdim." dedi.

6 yaşındaki Almira Aslan ise resim yapmayı sevdiğini belirterek, aracın üzerine ismini yazdığını ve çeşitli şekiller çizdiğini kaydetti.

Kızlarıyla etkinliğe gelen Harun Yılmaz, çocukların kimi zaman araçları çizerek yaramazlıklar yapabileceğini, kendisinin de küçükken bunu yaptığını belirterek, "Bayram onların bayramı. Onlar mutlu oldukça, biz de mutlu oluyoruz. Çok güzel bir etkinlik." ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30