banner78
banner25

Göçük meydana geldi!

Edirne İline Kayalıköy Barajı’ndan içme, kullanma ve endüstri suyu temini işi için çekilen hattın kazı çalışmasında göçük meydana geldi.Meydana gelen göçükte iki işçi toprak altında kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay Lalapaşa yolu üzerinde meydana geldi.İş makinesi ile kanal açan ve kanalda hattı döşeme işinde çalışan işçilerin üzerine bir anda toprak kaydı.Kayan toprağın altında kalan iki işçi ilk olarak olay yerinde bulunan arkadaşlarının müdahalesi ile belli bir noktaya kadar toprak altından çıkarıldı.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ve Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile AFAD ekiplerinin gayretleri ile bulundukları yerden çıkartılan Hasan Aktaş (24) ve Umutcan Usta (19) isimli iki işçiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil servisine kaldırılan iki yaralı burada tedavi altına alındı.Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30