banner78
banner25

Gjesing'ten başkan Gürkan'a teşekkür!

Avrupa Bölgeler Komitesi Türkiye İlişkileri Çalışma Grubu Başkanı Jens Christian Gjesing, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a gönderdiği mesajla teşekkür etti. 

Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gjesing, Avrupa Bölgeler Komitesi Türkiye İlişkileri Çalışma Grubu Toplantısına ev sahipliği yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Gürkan ile gelecekte tekrar çalışmak istediğini ifade eden Gjesing, mesajında şunları kaydetti:

"Size 26 ve 27 Kasım 2019 tarihlerinde düzenlemiş olduğunuz muhteşem toplantı ve organizasyon için minnetlerimi sunuyorum. Şahsi görüşüm ve meslektaşlarımdan aldığım geri dönüşler bu toplantının çok başarılı geçtiği yönündedir. Avrupa’nın, Avrupa Birliği ve komşu ülkelerle birlikte potansiyel aday ülkeler de dahil olmak üzere, sınır ötesi işbirliğinin ve güçlü sınır ilişkilerinin ne kadar önemli olduğunun altını çizmek açısından önemli bir etkinlik olmuştur. Bununla birlikte Edirne’nin kurtuluşunun 97. yıldönümüne tanık olduğum için de özellikle mutlu oldum."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30