banner78
banner25

Geri döndü!

İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görev yapan ancak sonrasında çeşitli nedenlere bağlı olarak emeklilik dilekçesi veren Ahmet Hacıoğlu,dilekçesi yürürlüğe girmeden bu kararından vazgeçti ve yine görevinin başına döndü.

Bir süredir başarılı bir şekilde İl Kültür ve Turizm müdürü olarak görev yapan Ahmet Hacıoğlu, adının İl Özel İdaresi Genel sekreterliğine geçmesi sonrasında yaşanan süreç gereği emeklilik dilekçesi vermiş ve bu dilekçesinin 1 Kasım 2017 tarihinden itibaren geçerli olmasını istemişti.

Bu süre zarfında emeklilik yaşantısını İstanbul’da özel bir eğitim kurumunda yönetici vasfında sürdürmeyi planlayan Hacıoğlu’nun seyrin istediği gibi gitmemesi sonrasında yeniden İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine geri döndüğü ve iş başı yapacağı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30