banner78
banner25

Gençlik spor kapılarını açtı!
Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları'na adaylık statüsü kazanmasıyla ilgili, ''İnşallah İstanbul'da olur, bu Edirne'mize de katkı sağlayacaktır. En çok buna Edirne'nin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum'' dedi.
Ocak, il müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'un 2020 Olimpiyatları'na aday olduğunu hatırlatarak, bu duruma herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.
Türkiye'nin tek yürek olması halinde olimpiyatların Türkiye'de olacağına inandığını ifade eden Ocak, şunları kaydetti:
''Türkiye olarak 2020 Olimpiyatları'na talibiz. Bu doğrultudaki gelişmeler güzel, tek yumruk olursak bunu başaracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak da olimpiyatlara aday olmamız nedeniyle 81 ilde pazar günü 'Olimpik Gün Yürüyüşü' düzenlenecek. Bunu tüm aday ülkeler yapıyor. Olimpiyatların bir ülkede yapılması demek, o ülkenin iktisadi, ekonomik, sosyal, spor, kültürel hayatına etki ve katkıları olması demek. İnşallah İstanbul'da olur, bu Edirne'mize de katkı sağlayacaktır. En çok buna Edirne'nin sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Halkımızın da pazar günü yapacağımız yürüyüşe katılmalarını istiyorum. Bu, Edirne'nin bir vizyonudur, ufkudur.''
Ocak, yürüyüşün 10 Haziran pazar günü saat 11.00'da Mimar Sinan Spor Salonu önünde başlayacağını kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30