banner78
banner25

Gazı açıp not bıraktı!

Edirne’de bir kişi evinde bulunan gaz ocağını açık bırakarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre Medrese Alibey mahallesi İzzet bey 2. sokak Çağlar apartmanında ikamet eden yakınlarından haber alamayan komşuları durumu polise haber verdiler.Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile kapıyı açarak B blokta bulunan 69 yaşındaki İsmet A.’ya ait 8 numaralı daireye girdi.İçeride arama yapan ekipler mutfak kapısının kapalı olduğunu ve kapıda asılı olan notla karşılaştılar.Kapıda asılı olan notu okuyan polisler bir intihar vakası ile karşı karşıya kalacaklarını düşünerek tedbir aldılar.

İçeriden yoğun gaz kokusu geldiğini anlayan ekipler temkinli davranarak kapıyı açınca 69 yaşındaki İsmet A’nın yerde yatan bedeni ile karşılaştılar.112 ekiplerinin ilk müdahalesini yaptıktan sonra hastaneye kaldırılan şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu ve hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Mutfak kapısı üzerine intihar girişimine kalkışmadan önce not yazan şahsın sevdiklerinin zarar görmemesi için uyarı mahiyetinde not bıraktığı ve notta “dikkat mutfakta gaz var”yazdığı görüldü.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken olayın intihar olup olmadığını araştırıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30