banner78
banner25

Gaytancıoğlu harç kardı,sıva yaptı!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu,Edirne'de geçirdiği günün büyük bir bölümünde bugün harç kardı,mala vurdu,el arabasıyla harç taşıdı,harç kardı. Yeni İmaret Mahallesinde bulunan  Mithatpaşa İlkokulu Müdürü Ertan Çekiç'in okulunun eksik kalan ve hasar gören yerlerini kendi imkanlarıyla tamir ettiğini gören vekil Gaytancıoğlu ,destek olmak amacıyla sıcak havaya rağmen kolları sıvadı ve güneşin altında harç kardı.Dubardaki dökülen sıvaları sıva ustası edasıyla tamir eden Gaytancıoğlu bu çalışmasını sosyal medya hesabından fotoğraflarla paylaşarak açık bir mesaj verdi.Paylaşımında "Enstitülü öğretmenlerin ruhuyla okulumuzu güzelleştiriyor. Biz de kendisine az da olsa emeğimizle destek verdik. Bundan sonra da pandemi süresi boyunca çalışarak minik yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için çalışan Öğretmenimize elimizden geldiğince destek olacağız.
Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan giden öğretmenler ve onların yetiştireceği ülkesine ve dünyaya yararlı, eğitimli nesillerdir. 
Fedakâr öğretmenler ve yetiştirecekleri öğrenciler oldukça geleceğimize umutla bakacağız. 
Köy enstitüsü ruhuyla, ülkemizin dört bir yanında, yavrularımızın iyi bir eğitim alması için çalışan öğretmenlerimize sonsuz saygılarımızı sunuyoruz"dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30