banner137
banner25

Galatasaray'ın sampiyonluğu doyasıya kutlandı!
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 2011-2012 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray kulübünün taraftarları Edirne'de şampiyonluğu kutladı.
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşmayı Edirne'de çeşitli mekanlarda izlemeyi tercih eden Galatasaraylı taraftarlar, müsabakanın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşadı.
Karşılaşmanın ardından araçlarıyla konvoy oluşturarak kentte tur atan sarı-kırmızılı taraftarlar, coşkularını kent merkezinde bulunan Saraçlar Caddesinde sürdürdü.
Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi, sevinç gösterileri sırasında taşkınlık yaşanmaması için kent genelinde önlem aldı.
Bu arada, Hasşim İşcan Caddesinde Fenerbahçeli taraftarla Galatasaraylı taraftarlar arasında zaman zaman kısa süreli gerginlikler yaşandı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30