banner137
banner25

Fuhuş şebekesine baskın!
Edirne'de düzenlenen fuhuş operasyonunda, aralarında Türkmenistan ve Romanya uyruklu 4 kadının da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Türkmenistan ve Romanya'dan getirilen kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine, kent merkezinde bazı adreslere operasyon düzenledi.Yeni Yerleşim bölgesi Şükrüpaşa mahallesinde bulunan bir apartman dairesine sabah saatlerinde baskın yapan Asayiş Şube ekipleri evde yabancı uyruklu 4 kadını gözaltına aldı.

Kadınlardan bazıları yapılan ilk sorgusunda fuhuşa zorlanmadıklarını kendi istekleri ile fuhuş yaptıklarını belirterek haklarında hazırlanan evraklarla sınır dış edilmek üzere yetkililere teslim edildiler.
 Operasyonda ''Fuhuş amaçlı örgüt kurmak', ''fuhuş yapmak'' ve ''fuhuşa aracılık etmek'' suçundan Türkmenistan ve Romanya uyruklu 4 kadının bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı emniyetteki ifadelerinin ardından Edirne Adliyesi'ne sevk edildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30