banner78
banner25

Frenleri boşaldı!

Edirne merkez Buçuktepe mezarlığı yan tarafından bulunan alanda meydana gelen trafik kazasında freni boşalan hafriyat kamyonu maddi hasara yol açtı.

Edinilen bilgiye göre Atatürk caddesi Buçuktepe mezarlığı yan tarafından bulunan boş alanda park halinde bulunan hafriyat kamyonu frenlerinin boşlaması nedeniyle önünde bulunan park halindeki bir başka araca arkadan çarptı.Çarpma sonrasında park halindeki araç ise hareket ederek önünde bulunan elektrik direğine çarptı ve direğin devrilerek elektrik tellerinin kopmasına nede oldu.

Büyük bir gürültü ile olayın olduğu noktaya dikkatlerini çeviren vatandaşlar “ne olduğunu anlayamadık.İlk önce bir ses geldi ve ardından elektrik telleri yola savruldu.Baktığımızda ise kamyonun kendi kendine hareket ettiğini ve araca çarparak durabildiğini gördük”dediler.

Olayın yaşandığı noktaya ilk olarak polis ekipleri gelerek çevre güvenliğini aldılar ve yolu araç trafiğine çift yönlü olarak kapattılar.

Daha sonra ise enerjinin kesilmesi ve sorunun ortadan kaldırılması için Tredaş ekipleri gelerek çalışmalarına başladılar.

Yaşanan olayda şans eseri yaralanan olmazken olay sadece maddi boyutla sınırlı kaldı.Yetkililer bu tür park halinde olan büyük yük araçlarının havalarının boşalması ile alakalı olarak frenlerinin devre dışı kalabildiğini,sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğini belirttiler.

Olayla ilgili soruşturma sürerken araç sahipleri yaşana talihsizliği “yapacak bir şey yok.Önemli olan cana gelmemesi” dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30