banner137
banner25

Ferhatoğlu İYİ Parti içindeki Ülkücülere seslendi!

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında partiler durum değerlendirmesi yapmaya başladı.Milliyetçi Hareket Partisi MHP il başkanı Süleyman Ferhatoğlu bugün düzenlediği basın toplantısın da partisinin Cumhur ittifakı olarak başarıya imza attığını ve tam destek verdiklerini söyledi.

Sandıklara yansıyan oy oranlarına baktıklarında yansımaları gördüklerini ve nerelerde sorunlar olduğunu tespit ettiklerini belirten il başkanı Ferhatoğlu “ Oy bazında Cumhur ittifakı olarak oylarımız ciddi manada arttı.Bizim gördüğümüz seçime katılım oranı bu seçimlerde düşüktü.Keşke daha yüksek olsaydı.Bu yönde oy kaybımız olduğunu düşünüyorum.Yüzde 79 Edirne için çok düşük bir katılım.Bugüne kadar gerçekleşmiş en düşük oran.”diyerek Edirne merkezde seçimi kazanan Recep Gürkan ve ekibini tebrik ettiğini söyledi.

Seçim sürecinde zaman zaman eksiklikler olmuş olabileceğini ve hatalar yapmış olabileceklerini belirten Ferhatoğlu “Demek ki bir yerlerde eksik yapmışız. Kamuoyuna kendimizi anlatamamışız”şeklinde konuştu.

Partisinin Cumhur ittifakı olarak seçimlere girdiğini ve azami ölçüde destek verdiklerinin sandığa yansıyan sonuçlardan anlaşıldığını belirten MHP İl Başkanı Ferhatoğlu,kendisini üzen tek şeyin Süloğlu ilçesi olduğunu ve burada ittifakın oylarının sandığa yansımadığını gördüğünü ifade etti.

Ferhatoğlu “Edirne olarak partimizde ciddi bir oy artışımız var.Sadece bir üzüntüm var. Cumhur ittifakında maalesef AK Partili kardeşlerimiz Süloğlu’nda bize destek vermedi. Zaten bu oylardan da belli.Üzüntümüz Süloğlu oldu.Biz dimdik durduk arkadaşlar.Edirne,Keşan Cumhur ittifakı yapılan her yerde biz dimdik omurgalı bir şekilde genel başkanımızın bize emir verdiği şekilde arkadaşlarımızla beraber durduk”dedi.

Cumhur ittifakına İl Genel Meclisi’nde katılmamaları durumunda daha çok oy alacakların bildiklerini belirten Ferhatoğlu “Cumhur ittifakına katılmasaydık biz il Genel Meclisi'nde daha çok oy alacağımızı biliyorduk.İl Genel Meclisi içinde vatandaşlarımız o gün bizi aradılar, hepsi yanılmış.Yani üç tane biz MHP’yi göremedik diyenler oldu.İttifaksınız Ak parti’ye vereceğiz diyenler oldu.Maalesef biz il Genel Meclisi’nde oy kaybettik!Bu her yerde görünüyor Yalnız çıksaydık biz ben eminim ki; 10 puan civarında oy alacağımızı düşünüyordum zaten bizim yapılan ankette de ittifaktan önce oyumuz (Recep Kozan’ın) o civarlardaydı.9-10 puan aralığındaydı”dedi.

MHP’den ayrılarak ;İYİ Parti’ye katılan gerçek ülkücülere seslenen Ferhatoğlu “İYİ Parti’nin oyları düştü.Ben onlardan da bize oy geldiğine inanıyorum.Ülkücü kardeşlerimizden de bize oy geldi.Ülkücü kardeşlerimizde İYİ Partili kardeşlerimizde yavaş yavaş partilerine döneceklerdir.Çünkü Ülkücülük her zaman rahmetli Başbuğumuzun söylediği gibi MHP’de yapılır.Hepsini sizin vasıtanızla davet ediyoruz.Bütün İYİ Parti’ye giden kandırılmış kardeşlerimizi,sevdiğimiz kardeşlerimizi partimize davet ediyoruz.Bu dönem oylarınla destek verdiklerini düşünüyorum.Önümüzdeki dönemde de hepsini partimize bekliyorum.Biz onları seviyoruz.Onlar bir parmaksa biz onların diğer parmağımız,kolumuz.Bu partinin ayrılmazları.Hepsini partimize davet ediyoruz partimizin güçlenmesini istiyoruz.Bundan sonraki en büyük amacımız onları bu partiye tekrar geri almak”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30