banner137
banner25

Fenerbahçe'ye Boşnak taraftar desteği!
Sırbistan'da Boşnak nüfusun en yoğun olarak yaşadığı Sancak Bölgesi'nin en büyük kenti Yeni Pazar'ın (Novi Pazar) süper ligde mücadele eden FK Novi Pazar takımının taraftarları, Fenerbahçe'yi desteklemek üzere Türkiye'ye geldi.
Kapıkule Sınır Kapısı önünde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, FK Novi Pazar taraftarlarını taşıyan otobüsün Türkiye'ye girişiyle birlikte büyük bir coşku yaşadı.
Boşnakça ''Hoşgeldiniz kardeşlerimiz'' yazan bir pankart açan Fenerbahçe taraftarları, konuk taraftarları kucaklayarak selamladı ve yaktıkları meşalelerle marşlar söyleyip, tezahüratlarda bulundular.
FK Novi Pazar Torcida Sancak Grubu tribün lideri Ersan Celi, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile yaşadıkları kardeş kulüp coşkusunun uzun yıllar sürmesini istediklerini belirtti.
FK Novi Pazar Ekstremi Taraftar Grubu liderlerinden Emir Rapomiç de önceki aylarda kendilerini ziyaret eden kardeş kulüp Fenerbahçe taraftarlarını ziyarete geldiklerini söyledi.
Bir başka tribün lideri Edim Pulic ise çok mutlu olduklarını ifade ederken, iki taraftar grubu daha sonra otobüslerine binerek İstanbul'a doğru yola çıktı.
FK Yeni Pazar Kulübü taraftarları, bu akşam Spor Toto Süper Lig'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçını izleyerek, sarı-lacivertli takıma destek verecekler.
Genç Fenerbahçeliler Grubu'ndan yaklaşık 20 kişilik taraftar Mart ayında Sancak Bölgesi'ne giderek, FK Yeni Pazar takımına, FK Partizan'la oynadığı maçta destek vermişlerdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30