banner137
banner25

ETSO üyelerini uyardı!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) 23-26 Mayıs'ta uygulanacak sokağa çıkma uygulamasıyla ilgili açıklama yaptı.

ETSO'dan yapılan açıklamada, vatandaşların sokağa çıkma uygulamasıyla ilgili genelgenin detaylarına www.etso.org.tr  adresinden ulaşabileceği belirtildi.

Üyelerin çalışma izni başvurusu yapabileceği ifade edilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"23-26 Mayıs 2020 tarihlerinde anılan genelgenin 2 ve 3 maddelerinde belirtilen sektörlerde bulunan üyelerimiz sokağa çıkma yasağı kapsamında https://forms.gle/AvGc7U7NzdLPejmp7 adresinde bulunan form ile çalışma izni başvurusunda bulunabilmektedir. Söz konusu başvurular Edirne Valiliği tarafından değerlendirilmek ve onaylanmak üzere Edirne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından toplu bir şekilde elektronik ortamda cuma günü saat 13.00'de gönderimi gerçekleştirilecek olup bu saatten sonra ilave girişler yapılması mümkün olmayacaktır. "

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30