banner137
banner25

ETSO, üyelerini TURKEYBUILD İstanbul 2012 Fuarı'na götürecek
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), üyelerini TURKEYBUILD İstanbul 2012 Yapı Fuarı'na götürecek.
ETSO Genel Sekreteri Nevzat Taşkın, yaptığı yazılı açıklamada, 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında İstanbul'da TURKEYBUILD İstanbul 2012 Yapı Fuarı düzenleneceğini bildirdi.
Sektörünün en büyük fuarlarından biri olan ve 1150 firmanın 15 bini aşkın ürünle katıldığı fuarın, 1978 yılından beri sürdürüldüğünü ifade eden Taşkın, yapı fuarına katılmak isteyen üyeleri için 4 Mayıs 2012 Cuma günü araç kaldıracaklarını belirtti.
Gidiş ve dönüş ulaşımının ETSO tarafından karşılanacağını vurgulayan Taşkın, ''Bu tarz organizasyonlarla üyelerimize sektörlerindeki gelişmeleri görme şansı ve farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz. Fuara katılmak isteyen üyelerimizin, en geç 4 Nisan-2012 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar bildirmesi gerekiyor'' görüşlerini iletti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30