banner137
banner25

ETSO Fuarı 18'nci kez kapılarını açacak!

Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı bu yıl 18'inci kez kapılarını açacak.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) katkılarıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nın en büyük destekçisi olduğu Edirne Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Sanayi Fuarı 11-15 Temmuz 2018 tarihleri arasında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 657.'si gerçekleşecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ile eş zamanlı olarak 18'inci kez düzenlenecek olan Edirne Gıda Tarım Hayvancılık Fuarı'nda başta tarım makineleri ve ekipmanları sektörü olmak üzere hayvancılık, gıda ve diğer sektörlerden firmalar stant açarak yerlerini alacaklar.

Yoğun olarak Trakya ve komşu ülkelerdeki iş dünyası temsilcilerinin ilgisini çeken fuar 11-15 Temmuz tarihleri arasında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

Geçen yıllarda 17 bin metrekare alanda kurulan fuar alanı, bu sene alanın büyütülmesi ile 40 bin metrekare alanda konuklarını ağırlayacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30