banner78
banner25

''ETSİF 2012'' yarın açılıyor!
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler, yaptığı yazılı açıklamada, Balkanlar'ın ticaret, kültür ve turizm merkezi olma yönünde hızla ilerleyen Edirne'nin ticaretinin gelişmesinde önemli bir rol üstlenen Edirne Ticaret Sanayi ve İş Fuarı'nın (ETSİF 2012) yarın açılacağını belirtti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla düzenlenen fuarda çeşitli sektörlerden birçok firmanın yer alacağını vurgulayan Güler, şunları kaydetti:
''ETSİF'in bölgemiz açımızdan en önemli özelliği, burada bölgemizin yükselen değerlerini temsil ederken, aynı zamanda işletmelerimizin de ürün ve hizmetlerinin ülkemizin dört bir yanından gelen iş adamları ve özellikle Balkanlar'daki meslektaşlarıyla gerçekleştirdiği büyük buluşma noktası olmasıdır. Fuarımız, bölgemizde faaliyet gösteren sektörlerin ihtiyaç duyduğu ve sektörleri daha da ileriye taşıyacak olan bir fuardır. Yurt dışı ile irtibat kurarak, özellikle Yunanistan ve Bulgaristan'dan da çok sayıda ziyaretçi davet edilen Edirne'mizde ticari yaşamın gelişimine ışık tutan ETSİF, Balkanlar'ın ticaret, kültür ve turizm merkezi olma hedefine katkı sağlıyor, üyelerimiz ve iş dünyasına yararlı oluyor, ilimiz ve bölge ekonomimize canlılık kazandırıyor. ETSİF, 5 gün boyunca komşu ülkelerden gelen ziyaretçileri, vatandaşları, sanayicileri ve ticaret erbabını ağırlayacaktır.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30