banner137
banner25

ETB Dünya çiftçiler günü nedeniyle mesaj yayımladı!

Edirne Ticaret Borsası, Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Borsadan yayımlanan mesajda, Türkiye'nin gelişmesi, ekonominin büyümesi, üretimin çeşitlendirilmesi ve artırılması ile sağlıklı ve güvenli gıda temini için alın terini dökerek tarladan sofralara en güzel ürünü gönderen çitçilerin, her türlü zorluğa rağmen her koşulda üretime devam ettiği belirtildi. 

Dünya Çiftçiler Günü'nde yılda bir gün de olsa milyonlarca çiftçinin hatırlandığı aktarılan açıklamada, "Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe dönüşmesi ve ürünlerinin bereketli olması temennisiyle; tarımsal üretimin her kademesinde emek ve alın terleriyle çalışarak, ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan tüm üreticilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız" ifadelerini kullanıldı. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30