banner78
banner25

ETB'den "bilgi güçtür" projesi

Edirne Ticaret Borsası (ETB) ve Bulgaristan Yambol Ticaret ve Sanayi Odası (YCCI) ortaklığında hayata geçirilen "Bilgi Güçtür" projesi kapsamında iki kurumun oluşturduğu heyet, Hannover Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 

ETB'den yapılan açıklamaya göre, heyete, Hannover Ticaret ve Sanayi Odası tarafından odanın faaliyetleri hakkında sunum yapıldı. 

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, projenin yeni iş birliklerine olanak sağlayacağını belirterek, "Bölgemizde bulunan sınır kapıları sayesinde Avrupa Birliği üyesi olan ülkelere ticaret yapabilme konusunda avantajlı bir konumdayız. Proje ile insan kaynakları ve hizmet kalitesinin geliştirilerek, AB üyesi ülkelerde bulunan oda ve borsalarla sürdürülebilir işbirliği fırsatları yaratmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda ETB Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, Hannover Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine Edirnekari tablo takdim etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30