banner137
banner25

ETB Canlı hayvan satışlarına başladı!
Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yardımcı, yaptığı yazılı açıklamada, kurbanlık satışlarının canlı hayvan borsasında başladığını belirtti.
Yardımcı, kurbanlık hayvan satışlarının modern bir ortamda yapılabilmesi amacıyla Büyükdöllük köyü yolu üzerinde bulunan borsaya ait yerin canlı hayvan satış tesisi olarak belirlendiğini ifade etti.
Tesisin otopark ve hayvan koyma yeri gibi her türlü alt yapı imkanına sahip olduğunu aktaran Yardımcı, şunları kaydetti:
''Canlı hayvan satış tesislerimizdeki imkanlara ilave olarak, tesislerimizin bitişiğindeki Edirne Et ve Et Ürünleri Entegre Tesisleri'nce işletilen, altyapı ve hijyenik kesim hizmetleri açısından Trakya bölgesinde bir eşi daha bulunmayan modern mezbaha da kurban bayramı süresince hizmet verecektir. Tesislerimizde satılan hayvanların kesimi ile ilgili olarak mezbaha yetkilileriyle koordinasyon sağlanarak vatandaşlarımızın hiçbir sorunla karşılaşmadan dini vecibelerini yerine getirmeleri hedeflenmektedir.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30