banner137
banner25

Erasta Edirne’den Renkli Elişi Sergisi!

Erasta Edirne Alışveriş ve Yaşam Merkezi el emeği göz nuru işlerini satışa sunmak isteyen ev kadınlarına destek olmak amacıyla Ekim ayı boyunca her Cuma günü, renkli birçok sanatsal çalışmaya yer veren bir elişi sergisi düzenliyor. 

Erasta Edirne, Edirne Belediyesi ile iş birliği yaparak el emeği ürünlerini satışa sunmak isteyen ev kadınlarına yönelik bir elişi sergisi düzenliyor. Ekim ayı boyunca her Cuma günü alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek sergide, makrome kâğıt tasarımlarından Edirnekari’ye, toka gibi aksesuarlardan meyve sabununa ve takı tasarımına kadar pek çok sanatsal çalışma sergilenecek. Edirne Belediyesi’nin ev kadınlarının el emeği ürünlerini satabilmeleri için açtığı Kadın Emek Evi kadınları iş birliğinde düzenlenen etkinlik sayesinde ev kadınları hem bir araya gelip sosyalleşebilecek, hem de satışlardan elde ettikleri kar ile aile bütçelerine katkıda bulunacaklar. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30