banner78
banner25

Enez açıklarında tekne battı!

Enez limanına kayıtlı Eylül 2017 isimli teknesiyle sabah saatlerinde denize açılan Kemal Abay ve beraberinde bulunan 3 kişi teknenin alabora olması sonucunda facia yaşadı.

Yaklaşık 3 gündür şiddetli rüzgar ve dalgalı denizin hakim olduğu Enez açıklarında bir balıkçı teknesinin battığı belirtildi.Sabah sert rüzgara rağmen denize açılan Kemal Abay ve beraberindekiler denizin bir anda değişmesi ile zor anlar yaşadılar.Balıkçı teknesinin rüzgar ve dalgalara yenik düşmesiyle battığı ve bir kişinin yüzerek karaya ulaşmayı başardığı öğrenilirken,olayın Sahil Güvenlik ekiplerine bildirilmesiyle denizde arama çalışmalarına başlandığı belirtildi

Enez’de bulunan amatör balıkçılar “hava üç gündür şiddetli rügarlıydı.Bu sabah rüzgar şiddetini yitirmişti ama deniz bu,bir anda değişebilir.Meteoroloji zaten rüzgarlı veriyordu.Şiddetli rüzgar denizde dalga boyunu arttırdıysa o küçük teknenin batmaması imkansızdı.İnşallah diğer kişilere ulaşabilir”dediler.

Sahil Güvenlik ekiplerinin batan tekneyi arama çalışmalarına aralıksız olarak hava kararana kadar sürdüreceği ve ertesi günde devam edeceği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30