banner78
banner25

Emniyet'ten akaryakıt kısıtlaması!

Edirne Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ekip ve hizmet otolarına akaryakıt sınırlaması getirildi.

Kemer sıkma politikası olarak yorumlanan uygulama ile bundan böyle ekip otolarına aylık olarak hizmet verdiği şubesine göre kısıtlama getirildi.Daha önceleri 300 litre verilen akaryakıt istihkakının aylık 200 litre seviyelerine düşürüldüğü belirtilen uygulamaya göre bundan böyle 30 günlük periyotta ekip otoları hizmet verdikleri şubenin yoğunluğuna göre akaryakıt alımı yapacaklar.

Yaklaşık 20 günden buyana devam eden akaryakıt kısıtlamasında ekip otolarının özellikle Otoyol devriyesi başta olmak üzere şehir içi asayiş denetimi yapan hizmet ekip otolarında sıkıntı yaratmaya başladığı ve bir aylık süre dolmadan verilen akaryakıtın bittiği ve araçlarla olaylara gitmekte sıkıntı yaşandığı ifade edildi.

Özellikle müdür statüsünde bulunan personelin makam araçlarının da hak ettiği istihkakı aldıkları ancak söz konusu araçlarla olaya gidilmediği için ekip otolarına yapılan bu uygulamanın yanlış olduğu ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30