banner78
banner25

Emniyet Müdürü Kurt"basın milletin vicdanına ses olmaktadır!"

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da basın mensuplarının günlerini kutladı.

Kurt, mesajında, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basının kamuoyunu bilgilendirmek adına haber niteliği taşıyan her olayı doğru, tarafsız ve en hızlı bir şekilde halka ulaştırmanın gayreti ve mesleki sorumluluk bilinci içerisinde olduğunu belirtti.

Basın mensuplarının karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen fedakarlık ve özveri ile görev yaptığını aktaran Kurt, şunları kaydetti:

"Basın mensuplarımız vatandaşın zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle toplumun ihtiyaç duyduğu her konuda bilgilendirme, aydınlatma, yönlendirme ve kamuoyu oluşturma gibi önemli bir görevi yerine getiren ve şartlar ne olursa olsun günün her saatinde görevleri peşinde koşan çalışkan gazetecilerimizi tebrik eder, tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım"

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30