banner137
banner25

Emir "soğuktaki vatandaşı düşünen yok"
25’nci Dönem Ak parti Edirne Milletvekili sokakta soğukta üşüyen vatandaşı düşünenin olmadığını belirterek yetkilileri uyardı! “O koltuklarda hizmet için oturun, gösteriş için veya günü geçirmek için değil!”
Ak Parti Hükümetinin 25.dönem Edirne milletvekili olarak görev yapan ve halkın büyük desteği ile seçilen Şemsettin Emir görevde olduğu süre içerisinde parti ayrımı gözetmeden hizmet için çalıştığını ve kendini kaf dağında gören bazı bürokratların halka hizmet etmesi noktasında hiyerarşik düzen içinde çalıştığını belirtti.
Milletvekilliği sonrasında partisinin güç kaybetmemesi için her dam çalıştığını,Ak Partinin tabanından gelen dava adamları ile sürekli istişareler yaptığını belirten Şemsettin Emir “partimin giderek kan kaybediyor olması beni derinden üzüyor.Genel Başkanımız ve ülkemizin “dik adamı” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan halkla iç içe olan bir siyasetten bahsederken,halkla kucaklaşılması gerektiğinin her zaman altını çizerken üzülerek görüyorum ki bazıları bu söylemlerden çok uzak hareket ederek halkla iç içe olmayı değil halkı karşısına almayı seçiyor.Dünya adeta ateşten bir top haline gelirken,ortadoğuda savaş çığlıkları atılırken Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katarak dengeleri sağlamaya çalışıyor ve Türkiye’nin yaşanan bu olumsuzluklardan zarar etmeden çıkmasının yollarını arıyor.Türkiye büyük bir ülke ve büyüdükçe düşmanların iştahları kabarıyor.Çevremiz dost gibi görünen çakallarla dolu.İnanıyorum ki bu olumsuzluklardan ülke olarak birlik ve beraberlik ruhu ile çıkacağız”dedi.
Yerel siyasete de değinen Emir Edirne Valisi başta olmak üzere Belediye Başkanı ve Sivil toplum kuruluşlarının başındaki idarecilere de gönderme yaparak, “ben halkın vekili olmadan önce nasıl kapımı hergün vatandaşlarımız aşındırıyorlarsa vekil olduğumda da sonrasında da kapımı aşındırmaya devam ediyorlar.İdarecilerimiz sorun çözme noktasında değil sorun yaratma noktasında sanki vatandaşın karşısında kapı duvar olmuş durumdalar.Gariban vatandaşlarımız devletten aldığı sosyal yardımlarla hayatını idame ettirmeye çalışıyor.Ama gelin görün ki,hazinenin sosyal yardımlarda kısıtlamaya gittiğini üzülerek öğreniyorum.Her yıl kış ayına girerken kömür yardımı alan vatandaşlarımızın üç kuruşluk kömürü bile kısıtlamaya uğramış.25 er kilogramlık torbalarda 48 çuval kömür alan bir ihtiyaç sahibi bugün 31 torba kömür alıyor.Bin 250 kg lık kömür yardımı 775 kilograma düşmüş.Yani benim vatandaşım soğukta üşürken Valimiz,Belediye başkanımız ve idarecilerimiz klimalı sıcacık ortamlarda hayatlarını sürdüyorlar.İnsanların aralarına karışsınlar,gariplerin evlerine yaşam şartlarına baksınlar”diyerek sitem etti.
İdarecilerim kimsesizlerin kimi olması gerektiğini hatırlatan Emir "Edirne’de soğuktan bir kişi olürse sorumlusu idarecilerdir.31 çuval kömürle çıkıp siz üşümeden idare edebilir misiniz?"dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil cakici 4 yıl önce

Sayın vekilim susan dilsiz şeytandır, vekil olanlar veya sayın yoneticileraksam karanlığın pazarlar gitsinleracaba kimleri görecekler.Egerg
Görmek istediklerini istemiyorsa zaten sahaya çıkmaz,yanlız bugün secim olsa ogorevde olanlar a dan z ye kadar nerelere gider malum,ama her gecenin bir sabahı var, Şuanda herkez görevde degilkisiler kendine çalışıyor. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir diyorsa ,son pişmanlık fayda etmez bunuda bilsinler
Görünen köy kılavuz istemez,ettikleri yeminler
unutmuşlar bu dünyada varsa yoksa canım diyenlerin acaba sonu nasıl olur.Allah bunlari affetmez. InşAllah Allah bunları affetmez.

Avatar
Hamit tunceri 4 yıl önce

Sayın vekilim almanyada böyle günlerde devlet hemen devreye girer bu ihtiyaç sahiplerini koruması altına alır ve onları korur.Bizlere dinimizde bunu yapmamızı emrediyor ama yapıyormuyuz şüphem var devlet böyle durumlarda sosyal devlet olduğunu göstermesi lazım olduğuna inanıyorum.

banner30