banner78
banner25

Eller yağmur için açıldı!

Edirne'deki Selimiye Camisi'nde yağmur duası yapıldı.

Camiyi dolduran vatandaşlar İl Müftüsü Emrullah Üzüm'ün ettiği yağmur duası için el açtı. Cuma namazının ardından caminin avlusunda vatandaşlara pilav ve ayran ikram edildi.

Edirne Merkez İlçe ve Süloğlu Süt Üreticileri Birliği (SÜTÜB) Başkanı Mustafa Suiçmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, kurak bir kış yaşandığını söyledi.

Köylülerden yağmur duası konusunda talep geldiğini belirten Suiçmez, "Bunun üzerine bir organizasyon yaptık. Köylerimizin hepsine ilan verdik. Türkiye'nin simgelerinden Selimiye Camisi'nde dua ettik. Buğdayımızın ciddi anlamda rahmete ihtiyacı var. İnşallah dualarımız kabul olur." dedi. 

Suiçmez, Selimiye Camisi'nde edilen yağmur duasının, merkezi ses sistemiyle Edirne'nin köylerindeki camilere gelen vatandaşlara da ulaştırıldığını sözlerine ekledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30